Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix komt met reallife Squid Game waarvoor je jezelf kunt opgeven!

Squid Game the challenge

Het allergrootste Netflix-succes tot nu toe was de Zuid-Koreaanse serie Squid Game, die vorig jaar alle kijkcijferrecords brak. Netflix brengt de serie nu tot leven, met een realityserie ‘Squid Game: The Challengewaarvoor je jezelf kunt opgeven!

Squid Game the challenge

Enorme geldprijs

Squid Game: The Challenge wordt een competitie waarin 456 spelers het tegen elkaar zullen opnemen om een enorme geldprijs van 4,56 miljoen dollar. De serie zal uit 10 afleveringen bestaan.

Netflix meldt: “Terwijl ze door een reeks games strijden die zijn geïnspireerd op de originele show – plus verrassende nieuwe toevoegingen – zullen hun strategieën, allianties en karakter op de proef worden gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden geëlimineerd. De inzet is hoog, maar in deze game het ergste lot is om met lege handen naar huis te gaan.”

“Fans van de dramaserie gaan een fascinerende en onvoorspelbare reis tegemoet terwijl onze 456 echte deelnemers door de grootste competitieserie ooit navigeren, vol spanning en wendingen, met de grootste geldprijs ooit aan het einde.”

In tegenstelling tot de originele serie, zullen uitgeschakelde deelnemers gelukkig niet worden geëxecuteerd. Tenminste, dat verwachten we niet, officieel heeft Netflix hier nog geen uitspraken over gedaan…

Je kunt je hier opgeven voor Squid Game: The Challenge.

Check hier de aankondigingsvideo van de Netflix realityserie Squid Game: The Challenge:

Bron en beeld: Ladbible, Squid Game