Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix dropt nu al eerste beelden van ‘You’ Seizoen 4 en Joe is creepier dan ooit!

you seizoen 4

Netflix heeft de eerste trailer en de releasedatum voor seizoen 4 van You onthuld. De nieuwe trailer geeft ons een kijkje in de cast die te zien is in seizoen 4 van de hitserie en onthult ook meer details over het volgende hoofdstuk van Joe’s met bloed doordrenkte verhaal.

Professor Jonathan Moore

Na de schokkende gebeurtenissen van seizoen 3, zal het volgende seizoen van You dienen als een nieuw begin voor Joe terwijl hij de vijver oversteekt en een nieuw leven opbouwt in Londen. In Engeland neemt Joe een nieuwe identiteit aan als professor Jonathan Moore, waarbij hij zijn encyclopedische kennis over boeken gebruikt om op te gaan in de intellectuele cast van Londen. In de trailer belooft Joe dat hij zijn buitenschoolse activiteiten strikt professioneel zal houden. Toch weten we dat hij zichzelf niet kan beheersen en binnenkort in naam van de liefde gruwelijke misdaden zal gaan plegen.

You Seizoen 4

Cast

Enkele van Joe’s potentiële slachtoffers zijn Marianne (Tati Gabrielle), die aan het einde van seizoen 3 terugkeert na te zijn ontsnapt met haar dochter. Andere nieuwkomers in de trailer zijn Nadia (Amy-Leigh Hickman) en Kate (Charlotte Ritchie), nieuwe vaste personages dat zou Joe’s aandacht kunnen trekken. De trailer introduceert ook Ed Speleers als Rhys, de nieuwe collega van Joe. Er zijn ook nieuwe vrienden in Joe’s sociale kring, mensen die hij lijkt te verachten, maar toch in de buurt blijft voor optredens. Deze omvatten Tilly Keeper als Lady Phoebe, Lukas Gage als Adam, Niccy Lin als Sophie, Aidan Cheng als Simon, Eve Austin als Gemma, Ozioma Whenu als Blessing en Dario Coates als Connie.

Twee delen

Wat betreft wanneer we seizoen 4 van You kunnen bekijken, heeft Netflix een aantekening gemaakt uit Joe’s playbook en besloten het seizoen in tweeën te hakken. Het eerste deel van seizoen 4 komt in februari, terwijl het tweede en laatste deel in maart verschijnt. Ja, het wachten is lang, maar aangezien de opnames in Londen al zijn afgerond, kunnen we de komende maanden meer details over het komende seizoen verwachten. Hopelijk krijg je zelfs een vroege verlenging voor seizoen 5. Dat zou niet ongekend zijn, aangezien de verlenging van seizoen 4 een week voor de release van seizoen 3 kwam. De eerste drie seizoenen van You zijn nu beschikbaar op Netflix. Het eerste deel van seizoen 4 komt op 10 februari 2023 naar Netflix. Deel 2 volgt op 10 maart 2023. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Bron: buzzfeed.com
Beeld: Twitter & YouTube

You May Also Like