Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-docu ‘The Future Of’ laat zien wat er in de toekomst allemaal mogelijk gaat zijn

the future of netflix

In de nieuwe Netflix documentaire ‘The Future of’ wordt er onderzocht wat er in de toekomst allemaal mogelijk zou kunnen zijn. De ontwikkelingen in de laatste jaren zijn de aanleiding hiertoe geweest. In de afgelopen 20 jaar is de technologie met grote sprongen vooruitgegaan en hebben we veranderingen gezien die we ons aan het begin niet hadden kunnen voorstellen! Denk maar aan het internet, mobiele telefoons, gps enz. Het ziet er dus naar uit dat er steeds betere ontwikkelingen in de toekomst zullen komen. “The Future Of” geeft ons een kijkje in de toekomst.

Over de serie

Nilay Patel, Eleanor Donovan, Shawn Levy en Josh Barry zijn de producenten van “The Future Of”. Jurnee Smollett heeft in de documentaire gewerkt als voice-over artiest. Ze werken voor bekende mediabedrijven als The Verge en Vox Media Studios. De documentaire is vanaf 21 juni te zien op Netflix. De trailer van de serie is al uitgekomen. De serie bestaat uit twaalf afleveringen van elk 25 minuten en wordt in twee delen uitgebracht, waarbij de eerste zes afleveringen op 21 juni in de bioscoop te zien zullen zijn. Over een week komt het tweede deel uit.

Met honden praten

De trailer laat allerlei verschillende toekomstplannen zien die voor velen van ons nog onvoorstelbaar zijn. Mensen krijgen te horen dat steden van de toekomst als bossen zullen zijn, dat we vlees zullen verbouwen in plaats van landbouw, dat we rechtstreeks met onze honden zullen communiceren, dat smartphones zullen worden vervangen door AR-brillen en dat mensen onsterfelijk zullen zijn.

Bron: jfk.men

Beeld: Youtube