Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Net getrouwd down syndroom-koppel verrassen gasten met eerste dans

down koppel

Een koppel met het syndroom van Down is in het huwelijksbootje gestapt en heeft de gasten verbluft met een gechoreografeerde eerste dans – na bijna twee jaar uit elkaar te zijn geweest. Ffion Martin, 23, en Chris Miller, 39, uit Carmarthen, West-Wales, ontmoetten elkaar drie jaar geleden voor het eerst via hun podiumkunstenlessen.

down koppel

Twee jaar wachten

Ze werden verliefd en Chris ging op zijn knieen in de tuin van Ffion. Maar ze moesten tijdens de pandemie bijna twee jaar uit elkaar blijven. Ze zijn vorige maand eindelijk in het huwelijksbootje gestapt door het gangpad kwamen ze naar binnen met het lied This is me uit de hitfilm The Greatest Showman uit 2017. Bij hun receptie verrasten ze vervolgens de gasten door hun moves voor Rewrite the Stars uit dezelfde film uit te werken.

Samen wonen

Terwijl nieuwe echtgenoot Chris eraan toevoegde: ‘Ffion heeft mijn leven voor altijd veranderd.’ Het paar, die beiden geadopteerd zijn, wonen nu bij Ffions moeder, Janice Martin, 65, maar zijn van plan om samen een huis te kopen. Janice, een gepensioneerde belangenbehartigingscoördinator, beschreef de bruiloft als een heel ‘speciale dag’. Ze zei: ‘Hun eerste dans was prachtig, en ze kozen voor Rewrite the Stars omdat ze de geschiedenis wilden herschrijven en willen bewijzen dat het syndroom van Down je niet tegenhoudt. ‘Elke keer als ik naar ze keek, waren ze gewoon zo blij en goedlachs. ‘Ik heb Ffion altijd gezegd dat ze alles kan.’

Bron: dailymail

Beeld: Pexels

You May Also Like