Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Oude Boeing 747 omgebouwd tot superdikke party-locatie

Boeing 747 omgebouwd

Altijd al willen feesten in een vliegtuig? Dan is dit je kans! Op het Britse vliegveld Cotswold is het eindelijk mogelijk. Negus 747 is de partyplane voor een heerlijke technoset.

Boeing 747

De oud Boeing 747 van British Airways ook wel Negus genoegd, vloog al sinds 1995 voor British Airways. Normaal gesproken wordt een vliegtuig waarmee niet meer wordt gevolgen uit elkaar gehaald voor onderdelen. Negus had echter geluk! British Airways besloot de kist voor een symbolisch bedrag van één pond aan Cotswald Airport te verkopen. En ja, het resultaat mag er zeker wel wezen!

Partyplane

Na een verbouwing van 14 maanden is Negus weer nieuw leven ingeblazen. Negus is dus omgetoverd tot een “partyplane”. Het is een high-end feestlocatie geworden die je ook kan huren voor bedrijfsuitjes, verjaardagen en zelfs bruiloften. De hele economyclass is omgebouwd en alle stoelen, het plafond en de bagagerekken zijn verwijderd om plaatst te maken voor een ruime dansvloer met een DJ-boot en bar. De eerste-klasse is onveranderd gebleven. Als je geïnteresseerd bent om een feestje in Negus te geven gaat het je 1.200 euro per uur kosten, maar dan heb je ook wel wat!

Bron: FHM

You May Also Like