Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Neem een duik onder water en ontdek adembenemende onderwaterrestaurant in Noorwegen

Beeld: Facebook / Under

Op een diepte van vijf en een halve meter onder het wateroppervlak van Noorwegen bevindt zich een buitengewoon restaurant dat je niet wilt missen. Dit betoverende restaurant is absoluut een van de meest prachtige eetgelegenheden die je ooit zult ervaren. Als je op zoek bent naar een perfecte plek voor je volgende romantische date, dan is dit de ideale locatie voor jou en je geliefde. Naast het adembenemende uitzicht biedt het restaurant ook vers en heerlijk eten. Laten we eens nader kijken naar dit bijzondere restaurant genaamd “Under”.

Onderwaterrestaurant

Hoe creëer je een onderwaterrestaurant? Deze vraag wordt door velen gesteld, maar dankzij de technologie van vandaag is alles mogelijk geworden. Het architectonisch ontwerp van Under is een indrukwekkende prestatie. Met veel aandacht voor de geografische context en de wateromgeving heeft Under een structuur ontwikkeld die na verloop van tijd volledig opgaat in zijn maritieme omgeving. De ruwe betonnen buitenkant fungeert als een kunstmatig rif en verwelkomt limpets en kelp om het te bewonen. Met dikke betonnen muren die tegen de steile kustlijn zijn gebouwd, is de structuur bestand tegen de druk en schokken van de ruige zeestromingen.

Under

Om het prachtige restaurant te bezoeken, is het raadzaam om snel te reserveren, aangezien Under plaats biedt aan 100 gasten. Vooral in het weekend is het erg druk, begrijpelijk omdat mensen dan vrij hebben en graag langskomen. Doordeweeks is het over het algemeen wat rustiger. Het behoud van versheid is altijd een prioriteit voor chef Nicolai Ellitsgaard. “Bij ons staan verse ingrediënten en pure, onvervalste smaken hoog in het vaandel. Tegelijkertijd willen we onze gasten een unieke eetervaring bieden die hen buiten hun comfortzone brengt.” Als je Under bezoekt, moet je zeker je camera meenemen, want het uitzicht is adembenemend. Je zult kleine en grote vissen zien zwemmen. We hopen je binnenkort in ons restaurant te verwelkomen. Zorg ervoor dat je ongeveer 300 euro bij je hebt. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like