Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Nederlandse overheid verkoopt in beslag genomen speedboten voor een prikkie

Als je een speedbootliefhebber bent en in Nederland woont, hebben we goed nieuws voor jou. De Nederlandse overheid heeft (in beslag genomen) speedboten te koop. Ze zijn te vinden bij Domeinen Roerende Zaken, waar de overheid wel vaker zaken die van dubieuze eigenaren zijn geweest te koop aanbiedt.

3 speedboten

De in beslag genomen speedboten zijn om verschillende redenen in beslag genomen. Je komt goedkoper uit als je zulke boten koopt, want je mag erop bieden. Hieronder heb je 3 speedboten die je kan kopen, die nog in vrij goede staat verkeren.

Sea Ray 230 Overnighter

Op de Sea Ray 230 Overnighter kun je overnachten, daarom draagt het de naam ‘Overnighter’. De boot is 7,15 meter lang en meer dan 2,5 meter breed.  De propeller wordt aangedreven door een enorm motorblok. Het is een V8-motor met een cilinderinhoud van 7,4 liter. De motor heeft geen turbo of supercharger en levert 310 pk. Het schip heeft 8.095 vaaruren bij de Nederlandse overheid.

speedboten

MasterCraft X-45

Op de MasterCraft X-45 kan je niet overnachten, maar het is supersnel. Hoewel deze boot wat aandacht nodig heeft, want de schroef is verwijderd, is het een fantastische speedboot die snel door het water scheurt. Een 6,0-liter V8-motor met een supercharger levert 400 pk. Het schip is 7,55 meter lang en net geen 2,6 meter breed. Het is onduidelijk hoeveel uur de boot in gebruik is geweest bij de Nederlandse overheid.

Primeur 700 Tender

Als je meer van rust en comfort houdt, dan moet je gaan voor deze Primeur 700 Tender. Het model is net geen 7 meter lang en 2,25 meter breed en daarmee iets smaller dan de eerder genoemde speedboot. Het heeft een dieselmotor van 42 pk en die heeft slechts 106 werkuren. De boot is van 2018 en ziet er visueel nog erg goed uit.

speedboten

Bieden doe je hier!

Bron: manners.nl
Beeld: DRZ

You May Also Like