Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nederlandse overheid verkoopt in beslag genomen Ferrari’s en SUV’s

ferrari

Het is voor velen een droom die nooit gaat uitkomen: een eigen Ferrari, SUV of andere supercar in bezit hebben. Dat is alleen weggelegd voor de echte rijke mensen onder ons. Maar opgelet: er is een kans om zo’n supercar in handen te krijgen, want de Nederlandse overheid verkoopt in beslag genomen Ferrari’s en SUV’s voor een ‘goedkope’ prijs!

Sommige supercars zijn op dubieuze en illegale wijze op de kop getikt door mensen. Vaak achterhaalt de Nederlandse overheid deze mensen en auto’s en nemen de auto in beslag. Deze auto’s worden niet vernietigd, maar komen opnieuw op de markt. Heb je interesse in een van de producten dan zijn ze hier te koop. En daar zitten heel wat pareltjes tussen, kijk maar:

1. Ferrari 430 Scuderia

Je kent misschien de Ferrari 430, maar de Scuderia is zijn broertje. Dit model weegt zo’n 100 kilo minder, omdat het plaatwerk lichter is. Ook heeft deze variant een verbeterde en effectievere aerodynamica. De auto komt uit 2009 en heeft waarschijnlijk een kilometerstand van 11.077 kilometer.

(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)

2. Ferrari 458

In september 2009 werd de Ferrari 458 onthuld ter vervanging van de F430. Het is een zeer populaire auto, want in 5 jaar tijd zijn er zo’n 24.649 exemplaren van verkocht. Eén daarvan staat bij de overheid en wordt verkocht. Het gaat om een witte Ferrari 458 met een 4,5-liter V8 die de 9.000 toeren aantikt per minuut. De auto heeft een kilometerstand van 31.345.

(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)

3. Mercedes-AMG GLS 63 Brabus 850

Een gezinsauto in dit rijtje is ook altijd fijn: de Mercedes AMG GLS 63 is daar een goed voorbeeld van. De auto behaalt een topsnelheid van 300 km/u en is binnen 4,2 seconden van 0 tot 100 km/u. De auto komt uit 2017 en heeft een kilometerstand van 70.000 kilometer. Wel heeft deze auto een grote beschadiging aan de voorzijde.

(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)
(Afbeelding: DomeinenRZ)

Bron: Manners
Beeld: Domein Roerende Zaken, Unsplash

You May Also Like