Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Nederlandse overheid veilt klassieke Chevrolet Impala met dubieus verleden

In de meeste gevallen hebben we de neiging om de in beslag genomen auto’s bij de Nederlandse overheid over te slaan, simpel weg omdat deze auto’s vaker niet de moeite waard zijn. Maar we kwamen deze in beslag genomen Chevrolet Impala-occasion die zeker wel ons aandacht wist te pakken. De auto uit de zestiger jaren kan mogelijk voor een prikkie van jou zijn.

De Chevrolet Impala

Op de website van Domeinen Roerende Zaken (DRZ) kun je de verschillende in beslag genomen auto’s vinden, dus vaak met een dubieuze vorige eigenaar, waarbij je kunt bieden op occasions. De eyecatcher, die ons aandacht trok, is deze Chevrolet Impala. De auto komt uit 1968 in die tijden was er absoluut geen sprake van de oliecrisis, dus je druk maken over de benzine prijzen, zoals we dat nu doen, was niet nodig. De auto is met een V8 geleverd en de achtcilinder heeft een slagvolume van 5.4 liter, daarnaast levert het motorblok met een gewicht van 1800 kilogram 253 pk.

Time traveler

Gelet op de mijlenteller heeft de Chevrolet die al 54 jaar bestaat 45.467 mijl (73.172 kilometer) gereden. De auto ziet er nog steeds keurig uit. Echter moet maar aan het motorblok moet wat gebeuren voordat je er liters benzine doorheen pompt. Voor de rest, it’s good to go! Word je de hoogste bieder van de auto dan mag je jezelf wel een time traveler noemen door de auto uit de zestiger jaren weer op de straten brengen.

Bron & beeld: Manners

You May Also Like