Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Ook Nederlandse dames wagen zich aan de Surströmming-challenge

Surströmming challenge

Sinds de komst van sociale media gaan er allerlei challenges rond, waarbij mensen elkaar uitdagen om worden iets uitdagends te doen, te filmen, en de beelden ervan online te zette. Een van de nieuwste challenges die rondgaat is de Surströmming-challenge, waarbij de deelnemers een tzweeds raditioneel zure haring-gerecht in blik, naar binnen moeten zien te werken. Meestal zonder succes.

Surströmming haring

Surströmming haring staat erom bekend dat zodra je het blikje opentrekt er je een indringende geur tegemoet komt, die door zwavelverbindingen tijdens het gisten ontstaan en lijken op de geur van rotte eieren, waarbij veel mensen al direct beginnen te kokhalzen. Onlangs ging en er al video’s viral van een hopeloos falende Schotse vader en een groepje Nederlanders die er evenmin in slaagde de sterk stinkende vis naar binnen te werken. 

Nederlandse dames

Ook deze twee Nederlandse dames besloten zich aan de Surströmming-challenge te wagen. Een vrij kansloze missie, zou je van tevoren denken. Toch blijken de meiden een stuk dapperder te zijn dan de meeste mannen die hen voorgingen, en lukt het ze in ieder geval om de vis in hun mond te krijgen. Wel met de nodige moeite natuurlijk.

 

Check de Surströmming-challenge van de Nederlandse dames hier:

Bron en beeld: DailyBuzz

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like