Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In deze Nederlandse bioscopen kun je nu liggend naar de film kijken!

bioscoop

De afgelopen 1,5 jaar hebben we veel tijd besteedt met het liggen op de bank en in bed. Waarschijnlijk met je laptop of televisie voor je en een goede serie of film. Nu de bioscopen weer open zijn, kun je liggen én films kijken op een nog betere manier doen.

Ook de bioscopen begrepen dat liggend een film kijken de meest relaxte houding is, want er zijn heel wat Nederlandse bioscopen die deze optie nu aanbieden! Check hieronder een paar bioscopen in Nederland waar je liggend een filmpje kan kijken! 
 

1. Beddenbioscoop in Amsterdam

We plaatsen onlangs al een artikel hierover, maar er is een beddenbioscoop in onze hoofdstad geopend. Deze bioscoop is al helemaal ideaal, want je kunt letterlijk in een bed liggen. Beter kan het bijna niet meer worden! Wees er wel snel bij, want de beddenbioscoop is 23 juni voor het laatst open. 

 

2. Pathé Relaxt Seats

Het is geen bed, maar wel een heel relaxte bioscoopstoel. We hebben het over de Pathé Relaxt Seats in het Brabantse Breda en Eindhoven. Deze stoelen hebben een elektrische bediening waarmee je de rugleuning naar achter kunt doen en een voetenbankje omhoog plopt. Ook hebben de stoelen een eigen tafeltje, zo zit je nooit meer te rommelen met je snacks en drinken! 

 

3. WollyWoud in Almkerk

In WollyWoud word je behandeld als echte VIP als je het VIP arrangement boekt. Ten eerste zit je op een mega relaxte stoel, maar je er is ook een knop waar je op kunt drukken als je eten of drinken op is. Dan komt het personeel gewoon nieuwe brengen en dat allemaal terwijl je geen seconde van de film mist!

 

 

4. VUE Deluxe

Mensen die dicht bij de steden Den Bosch, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Doetinchem, Hoogezand en Nijmegen wonen hebben geluk: daar kun je kiezen voor het Deluxe concept van bioscoopketen VUE. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot ligstand én ze zijn voorzien van een voetenbankje en drankhouder in de armleuning.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=uNuragqwYcA&]

Wij kunnen maar één ding concluderen: snel een filmpje pakken! 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like