Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

NASA geeft eindelijk toe: ‘Er vliegen wetenschappelijk onverklaarbare objecten rond’

NASA
Beeld: Pexels

In het verleden zijn er heel wat twijfels geweest over het bestaan van UFO’s. Maar bij NASA is deze situatie veranderd. Ze erkennen nu dat er objecten zijn die “niet kunnen worden geïdentificeerd als vliegtuigen of bekende natuurlijke fenomenen vanuit een wetenschappelijk perspectief.”

Geen bewijs

Hoewel dit geen bewijs is voor buitenaards leven, betekent het wel een koerswijziging. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie heeft onlangs een openbare bijeenkomst gehouden over UFO’s en moedigt piloten aan om melding te maken van vreemde objecten. Eerder werden ze vaak weerhouden door de angst om voor ‘gek’ te worden uitgemaakt.

800 mysterieuze waarnemingen

Er zijn de afgelopen decennia 800 mysterieuze waarnemingen in de lucht geweest. Maar slechts enkele procenten blijven nog onverklaard. NASA-onderzoekers zijn nu bezig met het onderzoeken van deze gevallen. Tijdens de bijeenkomst waren zestien ruimteonderzoekers aanwezig, en er werd ook aandacht besteed aan de online bedreigingen en intimidatie waarmee de onderzoekers te maken krijgen. Dit vormt een belemmering voor wetenschappelijke vooruitgang en ontmoedigt anderen om dit belangrijke onderwerp te bestuderen, aldus de onderzoekers.

ufo

Niet het eerste onderzoek

Een officieel rapport over de onverklaarbare vliegende objecten zal eind juli worden uitgebracht. “We zullen niet onderschatten wat de natuurlijke wereld bevat, en we geloven dat er nog veel te ontdekken valt.” Dit is niet het eerste onderzoek van de Amerikaanse overheid naar dit onderwerp. Vorig jaar publiceerde het Pentagon een uitgebreid rapport waarin 143 waarnemingen werden beschreven van militaire piloten die iets opmerkelijks hadden gezien. Sommige beelden in het rapport blijven tot op heden onverklaard.

Check ook: Wereldwijd UFO-alarm gaande! Ook boven Nederland

Bron: welingelichtekringen.nl

Beeld: Pexels

You May Also Like