Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Nachtmerrie: Vrouw barst in huilen uit na slechtste kapperservaring ooit

Stel je voor dat je vol spanning naar de kapper gaat, in de hoop op een frisse en nieuwe look. Maar in plaats daarvan word je geconfronteerd met een kapperservaring die al je verwachtingen overtreft – en niet op een goede manier. Lees verder om te begrijpen hoe iets zo eenvoudigs als een knipbeurt een diepgaande impact kan hebben op iemands welzijn en zelfvertrouwen.

Rampzalige knipervaring

TikToker Mia, die online bekend staat als miasmacaronmakes, plaatste een video nadat ze een nieuwe knipbeurt kreeg van de stylist die, laten we zeggen, een beetje eigenzinnig te werk ging.

‘Ik heb zojuist de slechtste knipbeurt van mijn hele leven gehad. Kijk eens naar dit haar. De hele tijd moest ik hem elke stap van de weg vertellen’, legde ze uit in de video terwijl ze tussen het snikken door sprak. ‘Er zijn stukken van mijn pony die gewoon niet zijn geknipt. Hij heeft de pony in gekke hoeken geknipt en ik moest hem constant vertellen om het te corrigeren’.

kapperservaring
Beeld: TikTok/@MiasMacaron

Referenties ten spijt

Mia legde vervolgens uit dat ze haar kapper talloze referentiefoto’s had gegeven om het gewenste kapsel over te brengen. Desondanks bleef hij haar haar knippen met een tondeuse en knipte hij de langere voorste plukken nooit, waardoor sommige delen ongelijk waren.

‘Hij knipte mijn pony met de tondeuse en schoor het bovenste deel van mijn wenkbrauwen af’, zei ze. En tot overmaat van ramp gaf ze hem nog steeds een fooi.

‘Wie doet zoiets? En ik had niet eens de moed… Ik gaf hem nog steeds 10 procent fooi. En ik zei niets – ik wilde gewoon zo snel mogelijk weg daar’, vervolgde ze. Ze voegde eraan toe: ‘Het ziet er gewoon zo slecht uit. Het is gewoon wreed, toch’? Tenminste hebben we onze gezondheid, toch? Ze sloot de video af door iedereen aan te sporen om het kapsalon onmiddellijk te verlaten als ze ‘slechte vibes’ van hun kapper voelen.

Beeld: Pexels

Emotionele video gaat viraal

De video, die meer dan 800.000 views heeft gekregen, kreeg veel empathie van de kijkers. Iemand schreef: ‘Waar heb je dit laten doen! Het spijt me zo dat je zo’n slechte ervaring had’! Een ander zei: ‘Ik ben geschokt dat je überhaupt om zoiets hebt gevraagd’. Terwijl een derde opmerkte: ‘Als kapper… Ik weet niet eens hoe sommige mensen toestemming hebben om scharen vast te houden. Dit is echt erg’.

Echter, sommige mensen vonden de situatie nogal grappig, zoals iemand zei: ‘Het is zelfs niet grappig, maar als kapper moet ik huilen’. Terwijl een ander schreef: ‘Ik denk dat ik een beetje te hard heb gelachen’. Bekijk hieronder de emotionele video:

Check ook: 24 mensen die zo snel mogelijk een andere kapper moeten zoeken

Bron: Ladbible

You May Also Like