Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Na Peter Gillis ook nieuwe liefde voor zoon Mark

Beeld: Instagram

Kort nadat Peter Gillis zijn hart veroverde met een nieuwe liefde, lijkt het erop dat zijn zoon Mark Gillis ook zijn weg naar romantiek heeft gevonden. Volgens berichten zou hij verliefd zijn geworden op een zekere Inge van Hoof, afkomstig uit het schilderachtige Helmond. Hoewel de twee tortelduifjes elkaar al een tijdje kennen, schijnt de vonk pas tijdens carnaval definitief te zijn overgeslagen.

Veelzeggende foto

Hoewel Mark zelf nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over deze geruchten, is het wel opmerkelijk dat hij Inge volgt op sociale media. Bovendien spreekt een veelzeggende foto boekdelen. Enige tijd geleden plaatste Inge van Hoof namelijk een foto op haar Instagram-account waarop zij en Mark Gillis elkaar een intiem kusje geven. Het is onvermijdelijk dat deze foto tot verdere speculatie leidt.

Beeld: Instagram

Fantastisch

Nu rijst de vraag of Inge, net als de nieuwe vlam van Peter Gillis, te zien zal zijn in het populaire televisieprogramma “Massa is Kassa”. Het blijft voorlopig gissen en speculeren tot er meer duidelijkheid komt. Eén ding is echter wel zeker: de dame in kwestie ziet er absoluut fantastisch uit. Kijk maar zelf.

Beeld: Facebook

Check ook: Volgers schrikken van omvang Mark Gillis: ‘Jeetje mina!’

Bron: guys.nl

Beeld: Instagram & Facebook

You May Also Like