Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Na Blind raakt Ajax nog meer sterspelers kwijt: Klaassen naar PSG, Pasveer naar Real Madrid (satire)

davy klaassen

Ajax beleeft opnieuw een genadeloze transferwindow. Nadat het al eerder met lede ogen moest aanzien hoe clubiconen Labyad, Magallán en Blind vertrokken, is het nu de beurt aan tiener-idolen Pasveer en Klaassen.

ajax sterspelers

Supporter Karel Hertenpoot is er ziek van: “We hoopten zoiets, na het verlies van Perr Schuurs en Sean Klaiber, nooit meer mee te hoeven maken. Spelers waarvoor ik mijn zoontje Daley-Davey mee naar het stadion nam. Hoe moet ik hem nu gaan uitleggen dat hij het moet doen met een veelbelovende alleskunner als Kudos, of hoe heet-ie ook alweer? Dat gaat niet. Ongelofelijk dat Ajax dit zomaar laat gebeuren!”.

Technisch directeur Gerry Hamstra begrijpt de frustratie van de supporters maar al te goed, maar komt met een geruststellende boodschap: “Geen zorgen, we zijn al volop bezig met een terugkeer van Joël Veltman en Kostas Lamprou.”

De vraag is of hierdoor de druk op trainer Alfred Schreuder nog verder zal toenemen, aangezien hij resoluut toestemming gaf voor alle transfers via WhatsApp. Naar eigen zeggen een moedige keuze: “IK BEN GEEN SOFTIE. IK MAAK KEUZES, WANT IK BEN TRAINER VAN AJAX. NIET JIJ, IK. IK DOE DAT. IK BEN GEEN SOFTIE. JA?!!

Het gerucht gaat dat interim-coach Charisteas al klaarstaat als mogelijke opvolger, maar dit kan nog niet officieel worden bevestigd.

Beeld: Instagram, Pixabay

You May Also Like