Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Na Better Call Saul nóg een Breaking Bad-spin off op komst!’

breaking bad spin-off

Komende zomer verschijnt het zesde en laatste seizoen van de populaire Breaking Bad spin off-serie Better Call Saul. Dit is mogelijk echter niet het einde van het Breaking Bad-tijdperk. De baas van AMC heeft namelijk bevestigd dat er mogelijk een nieuwe spin-off op komst is!

Lovende recencies

Breaking Bad is volgens veel mensen een van de beste series ooit gemaakt. De eerste spin-off, over de louche advocaat Jimmy McGill, werd dan ook enthousiast ontvangen met lovende recencies de fans en de serie deed qua niveau niet onder voor de originele serie. Sommigen noemden de serie zelfs beter dan zijn voorganger. Helaas komt ook aan Better Call Saul binnenkort een einde, maar hoogstwaarschijnlijk kunnen we alweer uitkijken naar de volgende spin-off.

Nieuwe Breaking Bad spin-off

In een interview met Variety zei AMC-baas McDermott dat de deur ‘altijd open staat’ voor een nieuwe spin-off, en laat het aan makers Vince Gilligan en Peter Gould over om het waar te maken. Hij verklaart: “Ik kan je zeggen dat als ik iets zou kunnen doen om Vince en Peter aan te moedigen door te gaan in dit universum, ik het zou doen.”

Check hier de trailer van het laatste seizoen van de Breaking Bad spin-off Better Call Saul:

Bron: Unilad
Beeld: Breaking Bad, Youtube