Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Myrthe smokkelt een hele drankwinkel naar binnen bij Zwarte Cross

Zwarte Cross

Dit weekend is het grootste festival van Nederland weer begonnen: de Zwarte Cross. Elke festivalganger weet dat de prijzen voor drank en eten inmiddels onbetaalbaar is voor het gewone volk. Dan kun je het beste wat drank naar binnen smokkelen. Volg bijvoorbeeld het voorbeeld van Myrthe, zij smokkelde bijna een hele drankwinkel naar binnen.

Festival

Myrthe heeft het niet zo op alle regeltjes op een festival. Geen eigen drinken meenemen? Dat komt niet in haar woordenboek voor. Of ze nou ook echt met een tas vol met drank aan komt zetten, dat nou ook weer niet. Ze smokkelt het wel mee. En succesvol nog!

Drank meesmokkelen

In deze TikTok-video is te zien hoe Myrthe vakkundig al het drank mee naar binnen heeft gesmokkeld. Het lijkt bijna alsof ze dit al jaren doet. Nou ja, jullie begrijpen het: volg het voorbeeld van Myrthe, dat gaat je een hele hoop centen schelen tijdens je jaarlijkse festivalbezoekjes! Bekijk de TikTok-video hieronder:

@myrthetjeee_ Drank smokkelen naar de #zwartecross #tanterikie #festival #gierigehollander #flügel ♬ origineel geluid – Myrthe

You May Also Like