Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bespaar-hack: In deze ‘sportbeha’ past een hele fles wijn

Niemand wilt natuurlijk met een doos wijn of een fles champagne in de hand lopen. Het is moeilijk om een hele fles rond te dragen zonder je midden op de dag beoordeeld te voelen. Hoe dan ook, er is nu een oplossing voor al deze problemen. Deze sportbeha heeft een ingebouwd zakje met genoeg ruimte voor een hele fles wijn.

The Wine Rack

Wat is er lekkerder dan op een vrije dag een wijntje te nippen waar en wanneer je maar wilt, onder het genot van de zon? Maar, laten we eerlijk zijn, soms krijgen we wel eens van die afkeurende blikken als we een drankje doen terwijl het nog niet eens 12 uur is, oeps.. Maak je geen zorgen: rood, wit of Rosé, het maakt niet uit, de oplossing is er eindelijk! Maak kennis met The Wine Rack: deze sportbeha heeft een ingebouwd zakje met genoeg ruimte voor een hele fles wijn. Op Amazon kun je de briljante uitvinding “The WineRack” kopen.

Eindelijk rondlopen met meloenen!

Je kunt niet alleen een kleiner cupje veranderen in dubbele D’s, terwijl je je favoriete drankje overal mee naartoe kunt nemen. Het is ook goedkoper dan een borstvergroting, en veel leuker! Deze unieke sportbeha maakt het mogelijk om altijd 75 cl wijn bij je te hebben zonder dat iemand het weet. Perfect als je zin hebt in een slokje wijn tijdens het sporten of als je geen buitensporige prijzen aan een bar wilt betalen. Naast het rondlopen met je favoriete drankje, geeft deze oplossing je ook grotere meloenen tot wel twee maten. Meer “win-win” dan dit kan het niet worden. Of moeten we zeggen “wijn-wijn”…?

Bron: thelaughclub
Beeld: Amazon & YouTube

You May Also Like