Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

MrBeast woont in bescheiden huis van 290.000 euro en koopt de rest van de straat voor vrienden en familie

MrBeast maakt opnieuw het verschil, maar deze keer is het nogal dichtbij huis. De YouTuber, die het best bekendstaat om zijn buitensporige videomateriaal, waarbij hij geld rondslingert in typisch bizarre maar boeiende spellen, heeft onlangs een meer filantropische route gekozen. 

Geven en nogmaals geven

Zo heeft Jimmy Donaldson het hart van het publiek gewonnen door de blindheid van 1.000 mensen te genezen. Hij betaalde ook om schoenen te geven aan 20.000 kinderen in Zuid-Afrika die nog nooit een paar voor hun eigen voeten hadden gehad. En nu houdt hij de mensen die belangrijk zijn dicht bij zich, nadat hij vijf huizen in dezelfde doodlopende straat in North Carolina heeft gekocht waar zijn werknemers en familieleden kunnen wonen, volgens The New York Post. En gezien hij alleen al in 2021 een enorme nettowaarde van $54 miljoen (49 miljoen euro) heeft opgebouwd, is het veilig om te zeggen dat hij in staat is om terug te geven aan zijn vrienden, familie en collega’s. Hij begon vervolgens langzaam de rest van de straat op te kopen, waarbij hij de vijf eigendommen off-market kocht en voor elk huis meer betaalde dan de vraagprijs. Een beetje zoals in Monopoly, maar dan met echte huizen. De overige huizen stonden niet te koop en werden off-market gekocht. De gecombineerde totale waarde van drie van die eigendommen bedroeg een coole $1,45 miljoen ( 1.3 miljoen euro).

Nog maar één huis

Er is nog maar één huis te koop, maar de voormalige eigenaar van een van de huizen, Aaron Bowden, legde aan The New York Post uit dat dit waarschijnlijk te wijten is aan de wens van de familie om hun kinderen eerst in de buurt van school af te laten studeren.  “Mijn begrip is dat de mensen die nog niet hebben verkocht, om dezelfde reden vasthouden als iedereen – het is het beste schooldistrict in de omgeving en ze hebben kinderen op school”, aldus Bowden. “Ik weet niets zeker, want ik loop niet in hun schoenen, maar ze kunnen van gedachten veranderen als hun kinderen klaar zijn met de middelbare school en naar de universiteit gaan.” Hij voegde eraan toe: “Een andere reden kan zijn dat andere buren terughoudend zijn om te verhuizen vanwege de charme van de omgeving. Sommige mensen zijn er al een tijdje. Mijn directe buurman, ze zijn eigenlijk opgegroeid in de buurt en haar ouders zijn naar het strand verhuisd. Ze zijn alleen de straat op gegaan.” Bowden bevestigde aan The New York Post dat Donaldson hem op de hoogte had gebracht van zijn plannen om zijn familie en medewerkers in de huizen te laten wonen.

Check ook: MrBeast viert bereiken van 100 miljoen subscribers door volger een privé-eiland te geven

Bron: ladbible.com

Beeld: YouTube

You May Also Like