Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

MrBeast viert bereiken van 100 miljoen subscribers door volger een privé-eiland te geven

YouTuber MrBeast heeft zichzelf opnieuw overtroffen met een ander opmerkelijk video-idee om 100 miljoen abonnees te vieren. De op één na grootste Youtuber markeerde de mijlpaal door een heel privé-eiland weg te geven aan een van zijn abonnees.

MrBeast

Meest “gekke” video

Jimmy Donaldson overtrof vorige week 100 miljoen abonnees en werd de tweede onafhankelijke maker van YouTubevideo’s na PewDiePie. Hij beloofde fans dat hij zijn meest “gekke” video tot nu toe zou maken om het moment te herdenken, en hij leverde het een week later af.

Uitdagingen

In een video met de titel “Ik heb mijn 100.000.000ste abonnee een privé-eiland gegeven”, neemt Donaldson 100 van zijn abonnees mee naar een fotoshoot locatie om te strijden om de sleutels van het privé-eiland. Deelnemers moeten vier slopende uitdagingen doorlopen om de winnaar te bepalen. In de eerste uitdaging staan ​​de deelnemers in een rij op het strand en strijden om een ​​vuur met zo min mogelijk gereedschap, de top 50 gaat door naar de volgende ronde. In de tweede uitdaging heeft MrBeast het iconische Squid Games-spel “Red Light Green Light” nagebootst in het midden van een boot in de oceaan. In het volgende spel staan ​​10 spelers op 10 borden en laten 5 borden willekeurig vallen. In de laatste uitdaging verborg Jimmy de plaquette van zijn 100 miljoen YouTube abonnees ergens op het eiland, begraven onder het zand, en de eerste van vijf deelnemers won het hele eiland.

Tien jaar

Toen de winnaar eindelijk de prijs vond, toonde MrBeast zijn glanzende plaquette en bedankte al zijn abonnees voor hun tien jaar tijd op het platform. Hij zei: “Het was een inzending in mijn leven voor meer dan tien jaar. Uit de grond van mijn hart, bedankt aan iedereen die zich heeft aangemeld. Dit kanaal betekent de wereld voor mij en ik ben iedereen die deze video’s heeft bekeken zo dankbaar.” Het is niet het eerste privé-eiland dat de YouTuber heeft opgegeven. Een van zijn teams won in een video in 2020 een eiland van €684.058,- in de Bahama’s. Dankzij zijn ongelooflijke weggeefacties en eigenzinnige video-ideeën zoals zijn Squid Game-spel, heeft MrBeast meer dan 100 miljoen abonnees verzameld.

Bron: ladbible
Beeld: Youtube

You May Also Like