Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

MrBeast gearresteerd voor een grap die hij een jaar geleden uithaalde

Beeld: YouTube

De meest gevolgde man op YouTube is door de politie in de boeien geslagen. MrBeast, een populaire content creator ook bekend als Jimmy Donaldson, was het slachtoffer van een wraakcomplot van collega YouTube-ster Airrack over een grap die MrBeast meer dan 12 maanden geleden met hem uithaalde.

Grotere grap

Donaldson haalde een grap uit met Airrack, echte naam Eric Decker, door een van Airrack’s producers te laten doen alsof hij ontslag nam en bij MrBeast’s crew kwam. Decker zegt dat hij er kapot van was toen de sketch uitkwam en besloot een nog grotere grap uit te halen. Dus schakelde hij de New York City Police Department in om Donaldson ervan te overtuigen dat hij op weg was naar de gevangenis. Het plan werkte niet in NYC, dus besloten ze het in MrBeasts woonplaats in North Carolina te doen.

Beeld: YouTube

Viraal

De video, die slechts enkele uren na het uploaden op YouTube al meer dan 646.000 keer is bekeken, laat zien hoe agenten de Tesla van de YouTuber aan de kant zetten. Ze zeiden dat het was vanwege de getinte ramen van het voertuig, maar vervolgens zeiden de agenten dat er een arrestatiebevel tegen hem is uitgevaardigd wegens “het uiten van bedreigingen”. Te zien is hoe de YouTuber uit zijn Tesla stapt en vervolgens door agenten in de boeien wordt geslagen.

In een cel

Aanvankelijk leek MrBeast geamuseerd door de hele shebang. Maar toen de agent hem achterin zijn auto hielp en hem vroeg of iemand hem de laatste tijd had bedreigd, werd Donaldson stil en weigerde hij met de agent te praten. Nadat de 25-jarige content creator in een cel was geplaatst, werd hem voedsel en water geweigerd en moest hij lange tijd wachten. MrBeast kreeg toen te horen dat hij zijn ene telefoontje mocht plegen. Maar zonder dat MrBeast het wist, draaiden politieagenten het nummer van Airrack.

Beeld: YouTube

Onthulling 

Hij onthulde vervolgens aan zijn collega YouTuber dat de arrestatie al die tijd een grap was geweest. “Ik heb hier iemand die met je moet praten”, zegt de politieagent door de telefoon. Vervolgens is te zien hoe hij de telefoon aan MrBeast geeft voor de grote onthulling. Airrack zei: “Hé, heb je iets nodig?” MrBeast antwoordde dat hij zijn advocaat nodig had. Airrack antwoordde: “James zei dat hij nu met Alan (MrBeast’s advocaat) praat.” Vervolgens zei hij dat hij een boodschap had van zijn ‘Alan’, en zei Donaldson dat hij in de bodycam van de politieagent moest kijken. “Alan zegt in de bodycam van de politieagent te kijken en te zeggen ‘I just got ‘got’ on Get Got,” zei Airrack.Toen viel het kwartje dat het allemaal een grap was. Een grijnzende MrBeast gaf later in de clip toe dat hij dacht dat de grap echt was. “Ik had zoiets van, dit kan een grap zijn. Ik had zoiets van, dit zijn veel middelen voor een grap. Toen ik binnenkwam had ik zoiets van, oké wacht. Misschien is dit geen grap,” zei hij.

Check ook: MrBeast woont in bescheiden huis van 290.000 euro en koopt de rest van de straat voor vrienden en familie

Bron: ladbible.com

Beeld: YouTube

You May Also Like