Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mr. Frank Visser onder vuur om ‘kat en kip-burenruzie’: ‘Wat een idiote uitspraak!’

burenruzie

Er is weer een interessante zaak voor “Mr. Frank Visser”. Dit keer gaat het om twee overburen die ruzie hebben om hun huisdieren namelijk een kat en een kip. De kip van Gerda en Rob is gedood door de kat van buurvrouw Deborah. Dit is de aanleiding van de burenruzie.

burenruzie
Beeld: Pexels

Verdrinken

Deborah zegt dat Gio regelmatig in de tuin van Rob en Gerda kwam, ondanks dat ze haar uiterste best deed om hem binnen te houden. Gio doodde de kip van Rob en Gerda en het koppel hadden er genoeg van. Het echtpaar zei dat ze Gio zouden verdrinken als ze hem zouden pakken.

Een nieuw huis voor Gio

Een kattenexpert assisteert meneer Visser in deze aflevering. Gio volgt gewoon zijn gevoel, maar daar mogen Rob en Gerda geen last van hebben. Uiteindelijk wonnen Rob en Gerda de zaak. Deborah moet binnen drie maanden een nieuw huis voor Gio vinden, anders krijgt ze een boete. Het was een enorme klap voor Deborah, die Gio vreselijk zal missen.

Reacties op Twitter

Gio’s ontruiming leverde veel reacties op, op Twitter. “Dit slaat nergens op. Voor veel mensen is een kat een deel van het gezin”, zei een kijker. “Idiote uitspraak”, zei een ander. Een andere gedachte was dat de benadering van Mr. Visser “onredelijk” was.

Bron: rtlboulevard.nl

Beeld: Twitter & Pexels & Mr. Frank Visser

You May Also Like