Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mr. Frank Visser grijpt in bij ruzie met grofgebekte buurvrouw: ‘Met je rimpelkop!’

frank visser

In het Friese dorpje Arum zijn de buren alles behalve vrienden. Het echtpaar Henny en Pieter is zo geïrriteerd door buurvrouw Anja dat ze hun huis te koop hebben gezet. Het begon allemaal toen Anja de verouderde schutting liet vervangen en volgens Henny en Pieter 50 cm van hun tuin meepikte. Daarna werd het een regelrechte nachtmerrie. Gelukkig komt Mr. Frank Visser langs.

Mr. Frank Visser

Het begon dus toen Anja de schutting vernieuwde en zo’n 50 cm tuin van Henny en Pieter innam. Het echtpaar vindt dit vreselijk en Henny zegt er zelfs over: “Alles gaat weg en als het niet weggaat, dan trap ik het weg. Dat kreng liegt aan alle kanten. Ik snap niet dat iemand zo kan leven” en “Het probleem is: zij wordt hebberig en pikt gewoon een stuk grond van je in. (…) Als ik die kop van haar zie, word ik al misselijk. Ze is gewoon gemeen, intens gemeen.” 

Uitspraak

Gelukkig is daar Mr. Frank Visser om uitspraak te doen en een juiste erfgrens aan te houden. Beide buren moeten betalen voor de nieuwe schutting, maar Henny en Pieter mogen geen gebruik meer maken van Anja’s grond en hun poort moet worden dichtgemaakt. Of de uitspraak in de smaak valt? We vragen het ons ten zeerste af… Bekijk het fragment hieronder om te zien waarom.

Check ook: MR. FRANK VISSER ONDER VUUR OM ‘KAT EN KIP-BURENRUZIE’: ‘WAT EEN IDIOTE UITSPRAAK!’

Bron & beeld: SBS6

You May Also Like