Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Mooiste wielrenster ter wereld’ Puck Moonen gaat viraal in superspicy bikini

Puck Moonen
https://www.instagram.com/p/Cf4WFRmrMV5/

Puck Moonen is geen onbekende wielrenster, maar dat is niet de enige reden van haar bekendheid. De wielrenster doet het ook goed op Instagram vanwege haar looks en is volgens velen zelfs de mooiste wielrenster ter wereld. Ook nu breekt ze weer het internet met superspicy vakantie kiekjes!

Puck Moonen

Enkele jaren geleden werd Puck Moonen beschouwd als een van de Nederlandse talenten bij de vrouwen en vervolgens reed ze achtereenvolgens voor Lotto Soudal, Chevalmeire en opvolger Bingoal Casino. In die jaren liep het voor haar niet lekker, maar inmiddels heeft de 26-jarige renster de stijgende lijn weer te pakken. “Ik heb de juiste omgeving gevonden”, vertelt ze.

Viraal op Instagram

Met maar liefst 39,9K likes en 198 comments doet Puck haar post het super goed! En dat is natuurlijk niet zomaar, want dit is een van de eerste keer dat we verrast worden door onze Puck met een super leuke badpak foto! Als je op haar Instagram kijkt zie je namelijk veel al foto’s in haar wielrenkleding. Dus deze unieke foto wil je zeker niet missen!!!

Check ook: ‘Mooiste wielrenster ter wereld’ Puck Moonen gaat viraal in superspicy badpak

Bron en beeld: VKmag

You May Also Like