Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Monster introduceert alcoholische variant van energydranken

Monster alcoholische variant

Monster heeft een reeks alcoholische dranken uitgebracht die de smaken van populaire energiedrankjes nabootsen. Het bedrijf heeft vier smaken van zijn Beast Unleashed-drankjes uitgebracht: Mean Green, gemodelleerd naar de smaak van de originele Monster; Peach Perfect; White Haze, vergelijkbaar met Monster Energy Zero Ultra; en Scary Berries.

Monster Energy

Hoewel het bedrijf het meest bekend staat om zijn energiedrankjes, bevatten deze ‘sterke’ versies van Monster geen cafeïne, maar dan wel weer een alcoholpercentage van 6 procent. CEO Rodney Sacks zei vorig jaar augustus dat het nieuwe aanbod ‘onderscheidend zal zijn van de vele hard seltzer-merken die de afgelopen jaren zo populair zijn geworden.

Review

Mensen die het drankje al mochten proeven, zeggen dat het precies smaakt als Monster Energy: “Smaakt precies als groene Monster, maar een beetje beter met alcohol.” en “Klassieke groene Monster! Ik weet dat de alcohol erin zit, maar ik kan het niet proeven.”

Nederland

Voorlopig zijn de drankjes alleen verkrijgbaar in enkele staten in de Verenigde Staten waaronder Californië, Colorado, Florida en Ohio, dus het is nog even afwachten wanneer het alcoholische drankje ook naar Nederland komt. We houden het in de gaten!

Bekijk ook: DIT IS WAT EEN BLIKJE ENERGYDRANK MET JE LICHAAM DOET

Bron: LadBible
Beeld: Monster

You May Also Like