Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Monique verklapt ‘subtiel’ dat ze weer met André samenwoont’

andre hazes monique westenberg
Beeld: Instagram Monique Westenberg

Er wordt al een tijdje gespeculeerd dat André Hazes en Monique Westenberg hun relatie nog een kans hebben gegeven en weer een koppel zijn. Het laatste bericht van Monique op Instagram lijkt dit bijna te bevestigen. Ze heeft namelijk een foto van haar nieuwe naambordje gepost die veel te veel zegt.

Weer samen?

Hoe dan ook, Andre en Monique doen vaak leuke dingen samen. Zo bezochten ze afgelopen weekend samen met enkele familieleden van André de romantische kerstmarkt van Düsseldorf. Nu de feestdagen in aantocht zijn, is het ook de verwachting of André Hazes kerst met haar gaat vieren. Hoewel ze herhaaldelijk heeft aangekondigd niets meer te hebben met de zanger, blijven deze geruchten bestaan.

andre terug bij monique

Naambordje en tatoeage

Op haar sociale media deelde Monique een foto van het bijzondere naambordje van haar familie. “Wat een topcadeau”, was het bijschrift bij de foto. “Ons eerste naambordje voor bij de deur en dan eentje helemaal in style voor Dré.” Op het bordje staat namelijk de naam Hazes-Westenberg. Juicekanaal Realityfbi meldde onlangs dat André een zeer persoonlijke tatoeage heeft laten zetten in Florida: een zeer veelzeggende, mogelijk in het handschrift van Monique. Bekijk de video om meer te weten over de tattoo.

monique André
Beeld: Instagram

Bron: shownieuws.nl

Beeld: Instagram & kijk.nl

You May Also Like