Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Monica Geuze stopt na acht jaar met vloggen en haar relatie!

De 27-jarige influencer maakt maandag in een nieuwe video bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese uit elkaar zijn. Maar dat is niet al het nieuws wat Monica Geuze deelt, ze stopt namelijk na acht jaar met vloggen.

Geuze stopt na acht jaar met vloggen

Monica Geuze heeft 545.000 abonnees op haar YouTube-kanaal. Ze sluit haar account niet af. Ze blijft video’s maken, maar met een andere invulling. Ook blijft ze actief op Instagram en TikTok.

Acht jaar geleden begon Geuze met haar dagelijkse vlogs, waarin ze de kijker meenam in haar leven. Een paar jaar later besloot ze daar een wekelijkse vlog van te maken. Tot op heden maakte Geuze wekelijks vlogs, waarin ze een kijkje geeft in haar leven. Dat bleek steeds moeilijker vol te houden, merkte ze al langere tijd.

Het lukt niet “om alle ballen hoog te houden”

Nu lukt het haar niet meer “om alle ballen hoog te houden”. Geuze vindt het moeilijk om alles te blijven delen. Bovendien zit ze door haar breuk met Kroese in een fase “die verschrikkelijk k*t is om doorheen te gaan”. Monica en Robbert waren bijna drie jaar samen. Ze kennen elkaar via een dating-app, maar dan wel een voor ‘bekende en succesvolle mensen’. Het stel woonde al snel samen.

Daarom besloot ze ermee te stoppen. “Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog iets kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk. Het is even gewoon f*cking zwaar. Dat vind ik jammer.”

Bron: VKMag
Beeld: Youtube

You May Also Like