Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Mondhygiëniste in First Dates ziet grootste nachtmerrie uitkomen

Mondhygiëniste First Dates

Je moet natuurlijk flink wat lef hebben, om je op te geven voor een programma als First Dates. Een blind date is sowieso al spannend, maar wanneer je op je meeste nerveuze en kwetsbare moment ook nog camera’s op je gericht hebt, waardoor heel Nederland van je gestuntel kan meegenieten, is nog even een ander verhaal. Deze mondhygiëniste die zich opgaf voor First Dates kreeg direct de schrik van haar leven.

Slagingspercentage

Het slagingspercentage van First Dates is niet bepaald hoopvol te noemen. Slechts 0,6% van de deelnemers houdt liefde over aan het programma. Wat dat betreft doet datingshow-concurrent Lang Leve de Liefde op SBS6 het met 6% een stuk beter. Toch proberen deelnemers hun date altijd positief beginnen, in de hoop dat zij wel bij dit minimale percentage horen. Ook deze dame kwam vol goede moed binnen, maar kwam er na één seconde al achter dat haar grootste nachtmerrie was uitgekomen.

Verzorgd gebit

Wanneer je mondhygiëniste van beroep bent, dan hecht je natuurlijk veel waarde aan een verzorg gebit, ook voor je partner. Direct bij de eerste kennismaking aan de bar komt ze er echter achter dat haar date dit iets minder hoog op zijn prioriteitenlijstje heeft staan. Wanneer ze vertelt wat ze doet in het dagelijks leven, is zijn reactie dan ook: “Dan kun je misschien nog wel iets voor me betekenen…” Daar is niets teveel mee gezegd, maar gelukkig is er een twist…

Check het fragment met de mondhygiëniste in First Dates die haar grootste nachtmerrie ziet uitkomen hier:

You May Also Like