Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Mogelijk personage uit GTA VI gelekt

personage gta vi

Grand Theft Auto 5 is inmiddels alweer 7 jaar uit en daarom wachten de fans alwer een tijdje op het volgende deel: GTA VI. Grand Theft Auto 6 moet GTA V op elk vlak overtreffen en er nog realistischer uitzien. We houden je hier op de hoogte van de geruchten over het nieuwe deel van de maker Rockstar.

Rockstar Game bevestigt “the making of” GTA VI

Begin februari bevestigde Rockstar Games dat ze bezig zijn met GTA VI: “Bij elk nieuw project dat we beginnen, is ons doel altijd om aanzienlijk verder te gaan dan wat we eerder hebben geleverd. We zijn verheugd te kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor de volgende inzending in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is”.

Geruchten Grand Theft Auto 6
personage GTA VI

Gerucht: Broer en zus

GTA VI gaat naar gerucht over twee karakters beschikken: broer en zus. Volgens de “leaker” worden broer en zus in 2003 de proloog van de game gescheiden nadat hun ouders worden vermoord.

De leaker @Matheusvictorbr heeft wel vaker gelijk gehad, en heeft al een aardige reputatie opgebouwd binnen de GTA community in de afgelopen 12 maanden. Natuurlijk zijn het slechts geruchten. Maar waar rook is, is vuur toch?

Releasedatum nog niet bekend

In 2020 zette Rockstar verschillende vacatures online, wat op een vervolg duidde. In de zomer van 2021 gaf vlogger Tom Henderson prijs dat de game mogelijk pas in 2025 verschijnt en op zijn vroegst in 2024. Dit onderschrijven onafhankelijke gamejournalisten. Zo duurt het nog even voordat je de straten onveilig maak, maar waarschijnlijk wordt de volgende GTA een meer onderhouden spel waarvan de wereld steeds wordt uitgebreid (zoals bij Fortnite) zodat je er nog jaren van geniet.

Bron: FHM
Beeld: Youtube Rockstar Games, MrBoss FTW