Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Moeder vraagt vriendin van zoon om hem ‘vreemd te laten gaan’ voor zijn 18e verjaardag

Beeld: Unsplash

Het is meestal lastig als ouders zich bemoeien met de relaties van hun kinderen. Een ongelukkige vrouw kreeg echter te maken met een verbijsterend voorstel van haar vriendje en zijn moeder. De moeder verzocht haar om hem toestemming te geven om vreemd te gaan voor zijn verjaardag.

Achttiende verjaardag

TikTok-bedenker Chantel onthulde dat dit alles gebeurde toen ze een tiener was. Ze ging uit eten met haar vriendje en zijn moeder toen het onderwerp van de avond verschoof naar zijn seksleven. De naamloze vriend van Chantel verheugde zich op dat moment op zijn achttiende verjaardag. Omdat de wettelijke leeftijd in Australië, waar het trio woont, 18 jaar is, was hij van plan de clubs te bezoeken om het te vieren.

Volledige club ervaring

Omdat Chantel op dat moment pas 15 was, kon ze niet meegenieten. Maar de jongeman en zijn moeder hadden een verbazingwekkend plan. Niet afgeschrikt door het feit dat ze niet mee kon naar de club, zei Chantel dat ze dat “prima vond” en zei tegen haar vriend dat hij “zich maar moest vermaken”. Ze voegde eraan toe: “Hij en zijn moeder hadden hier duidelijk al eerder over gesproken, want ze zaten op dezelfde lijn en hadden zoiets van: ‘Nou, hij wil de volledige club ervaring meemaken’. “En ik vroeg: ‘Wat is de volledige club ervaring?’. En zij zeiden, ‘Ja, om meisjes aan de haak te slaan en mee naar huis te nemen’.” Chantel, in een staat van shock, zei: “Wat bedoel je? Um, je hebt een vriendin? “Ik dacht dat hij het toen en daar met zijn moeder, en de vriend van zijn moeder, net tijdens het diner uitmaakte. Ik had zoiets van, ‘Ben je serieus? Dit is hoe je het gaat doen?'”

vreemd gaan

Compromis

We beginnen te denken dat een break-up gesprek minder ongemakkelijk zou zijn geweest. Helaas, de toenmalige vriend van de nu 24-jarige maakte het niet uit – “Godzijdank, toch?”, grapte ze. “Nee, hij wilde alleen mijn toestemming om me te bedriegen in de clubs.” Ja, echt waar. “En ik had zoiets van: ‘Nee, dat vind ik eigenlijk niet goed’. En hij en zijn moeder waren verbijsterd, ze zeiden, ‘Meen je dat?’. Ik zei: ‘Ja, nee, vreemd genoeg ben ik serieus, ik wil niet dat je me bedriegt in de clubs.” De moeder en zoon besloten toen om te proberen te onderhandelen over een deal. “Compromis: wat dacht je ervan dat hij alleen voor zijn verjaardag jou mag bedriegen in de clubs,” zeiden ze naar verluidt. “Ze geloofden niet dat ik daar niet cool mee was,” zei ze nadenkend over de situatie.

Hij ging al vreemd

De TikToker zei dat ze geen nee accepteerden en dat haar voormalige beau haar later “pijn deed”, omdat ze hem ‘in verlegenheid bracht’ voor zijn moeder. In een andere wending onthulde Chantel dat hij ‘al vreemdging’ en ‘doorging met vreemdgaan’, waardoor zijn verzoek om toestemming op haar verjaardag nog vreemder werd. In antwoord op een commentaar op de video onthulde Chantel dat hij het op haar verjaardag per sms uitmaakte nadat hij de relatie ‘nog een maand’ had voortgezet na zijn verzoek tot vreemdgaan.

@chronicallychill Reply to @nezz3y ♬ original sound – Chantel 🌻

Reacties

“Het feit dat mannen denken dat het oké is om met andere meisjes te slapen terwijl ze een vriendin hebben is gewoon krankzinnig zoals waar is het respect,” schreef een verontwaardigde TikToker. “My jaw dropped WHAT IN THE MISOGYNY,” reageerde een andere TikTok gebruiker. Terwijl een andere vrouw concludeerde: “En dit is waarom ik altijd zeg dat de man slechts zo goed is als zijn moeder.” En iemand anders gokte: “Hij wilde je toestemming zodat hij je de schuld kon geven als je achter de anderen kwam, hij wist dat je dat zou doen.”

Check ook: 17X de vreemde dingen die ouders hebben gezegd

Bron: tyla.com

Beeld: Unsplash & TikTok

You May Also Like