Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder verdrietig nadat slechts 2 kinderen op verjaardagsfeestje van zoontje verschijnen

verjaardagsfeestje

Een jonge moeder was er kapot van dat slechts twee van de 30 uitgenodigde kinderen kwamen opdagen op het achtste verjaardagsfeestje van haar zoon. Moeder Karla gaf haar zoon een verjaardagsfeestje in het Amerikaanse kinderrestaurant Chuck E Cheese, maar de opwinding van de jongen werd al snel de kop ingedrukt toen hij merkte dat zijn klasgenoten niet zouden komen opdagen.

Verwoestende ervaring

In een ongebruikelijke oproep besloot de moeder de verwoestende ervaring van haar zoon te documenteren en te delen op TikTok, in een video die inmiddels 11,9 miljoen keer is bekeken. In een video van een van de ergste momenten van haar zoon schreef moeder Karla: “Stel je voor dat je 8 jaar wordt en je nodigt de hele klas uit, maar ze komen niet opdagen.” De moeder filmt hem zittend aan de tafel in het restaurant en nerveus rondkijkend, met als onderschrift: “Angstig wachtend tot zijn vriendjes komen opdagen.” Ze legde verder uit dat het verjaardagsfeestje van haar kind van 16.00 tot 18.00 uur zou duren, maar om 17.00 uur was er nog niemand gearriveerd. De ouders bestelden eten voor hun drie kinderen terwijl ze wachtten op gasten, en uiteindelijk kwamen twee van de 30 uitgenodigde kinderen. Karla sloot de video af door te filmen hoe haar man feesttassen uitdeelde aan andere Chuck E Cheese-klanten.

verjaardagsfeestje
Beeld: TikTok

Medeleven

Degenen die afstemden op Karla’s video waren er helemaal kapot van en bespraken in het commentaarveld de pijnlijke dag. “Dit is waarom ik geen klassenfeestjes voor mijn kinderen wil doen,” schreef een kijker. “Ik verwen ze liever met een dag waarop alleen wij doen wat zij willen dan dat ik dit hartzeer heb.” Een tweede schreef: “Mijn hart is echt gebroken… huilend… Het spijt me zo.” Sommige kijkers gaven toe dat ze iets soortgelijks hadden meegemaakt, waarbij één schreef: “Ik herinner me dat ik de enige was op een feestje van een klasgenoot, en ik voelde me zo slecht. Ik kan me het verdriet dat ze die dag voelde niet voorstellen.” Een ander commentaar luidde: “Helaas is dit de reden waarom ik ben gestopt met het geven van feestjes voor mijn kinderen… er kwam nooit iemand opdagen en ik werd moe om mijn kinderen daardoor te zien huilen.”

Een Amazon verlanglijstje

Een TikToker verzekerde de moeder: “Laat hem weten dat 1,4 miljoen mensen graag zouden zijn gekomen. Gelukkige verjaardag grote jongen.” Een ander stelde zelfs voor dat de moeder een Amazon verlanglijstje voor haar zoon zou plaatsen, zodat emotionele kijkers cadeautjes voor hem konden kopen. Zo te zien heeft moeder Karla korte tijd een Amazon verlanglijstje opgesteld, maar deze weer verwijderd nadat haar zoon ’te veel’ cadeautjes had gekregen. In de commentaarsectie schreef ze: “Bedankt aan iedereen die iets voor hem gekocht heeft, ik heb de lijst verwijderd, ik wil er niet ’te veel’ krijgen, een paar is meer dan genoeg voor hem.”

Soortgelijk gevalletje

Ook met een 6-jarig jongetje gebeurde ongeveer hetzelfde. Niemand kwam opdagen op zijn verjaardagsfeestje. Zijn verhaal ging viraal en basketball team “Phoenix Suns” nodigde hem uit om zijn verjaardag samen met hen te vieren. Bekijk de beelden hieronder.

Bron: tyla.com

Beeld: TikTok

You May Also Like