Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Moeder heeft uitkering van 2.700 euro: “Ik leef al jaren in de h*l”

moeder uitkering

Moeder Ruby Romain uit Nieuwerkerken, België, leeft een zwaar leven als alleenstaande moeder van drie kinderen. Haar man heeft haar in 2019 verlaten, en sindsdien staat ze er alleen voor in de opvoeding van haar 15-jarige dochter Alessa en tweeling Kieran en Killian (10), die lijden aan autisme en ADHD. Hierbij moeten ze leven van een uitkering van 2.700 euro.

Uitkering

Ruby ervaart veel uitdagingen in haar dagelijks leven en geeft aan dat het opvoeden van kinderen als alleenstaande ouder een enorme zware taak is, vooral als de kinderen met extra uitdagingen te maken hebbenZe ontvangt een uitkering van 1.400 euro, met daarbovenop 968 euro kindergeld en 300 euro alimentatie, waardoor haar totale inkomen rond de 2.700 euro per maand uitkomt. Ondanks dit inkomen geeft ze aan dat het financieel niet genoeg is om haar gezin te onderhouden, aangezien alles steeds duurder wordt. ”Ik leef al jaren in de h*l”, zegt ze zelf.

Zakcentje

Om extra geld te verdienen, heeft Ruby online geprobeerd om een extra zakcentje te verdienen door ‘mentale coaching’ aan te bieden, maar dit levert haar niet genoeg op. “Soms verdien ik daar 200 tot 400 euro per maand mee. Dat is niet veel.” Bovendien heeft ze ook last van psychische decompensatie, wat haar leven nog moeilijker maakt. ”Er komt wel nog 968 euro kindergeld bij en 300 euro alimentatie. Alles bij elkaar komt het uit rond de 2.700 euro”, vertelt ze.

moeder uitkering
Embedded van Wistjijdital.nl

Check ook: 12 RARE MARKTPLAATS GESPREKKEN DIE JE LATEN FRONZEN

Bron & beeld: Wistjijdital, Pexels

You May Also Like