Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder geeft baby manicure en Twitter ontploft

baby manicure

Om de twee weken je nagels doen bij een salon loopt aardig snel in de kosten, maar hoe ver ga je in je thuisbehandelingen? Een moeder uit het Zuid-Afrikaanse Pretoria ging een stap te ver door haar pasgeboren baby’s nagels te voorzien van een glittermanicure. Deze actie zorgde voor veel verontwaardiging op social media.

Baby

Hoewel het begrijpelijk is dat je jouw kinderen graag wilt verwennen, is niet alles geschikt voor baby’s. Zo is de kindercollectie van Louis Vuitton errug luxe, maar merkt je baby hier waarschijnlijk niets van én wordt -ie ook niet gelukkiger van. Natuurlijk is het leuk om af en toe uit te pakken, maar niet alles is baby-proof. De actie van Hopey, een influencer en digital content creator, bewijst dit maar al te goed. Ze zorgde voor veel opschudding toen ze foto’s plaatste op Twitter van haar pasgeboren dochter met een volledige manicure.

Manicure

Op de foto’s is te zien dat de nagels van het babymeisje zijn voorzien van lange, puntige nepnagels. Dit type nagelvorm is niet handig voor volwassenen, laat staan voor baby’s. Sommige lezers beweerden dat de foto’s waren gephotoshopt en dat de actie dus niet echt was (en dat hopen wij ook). Maar er zijn ook veel mensen die zich zorgen maken. Zie de baby-manicure en enkele reacties hieronder:

Check ook: PILOOT MOET VLIEGTUIG OMKEREN, OMDAT MOEDER HAAR BABY IS VERGETEN OP HET VLIEGVELD

Bron: Womanly
Beeld: Hopey Twitter

You May Also Like