Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Modeontwerper koningshuis onthult: ‘Amalia doet wat ze wilt en houdt van feesten’

Sinds afgelopen december is kroonprinses Amalia van Oranje-Nassau 18 jaar en dat betekent dat we haar waarschijnlijk vaker gaan zien op officiële momenten. We kennen haar natuurlijk als de ‘dochter van’ en waarschijnlijk heb je wel een statige associatie bij haar. Toch is niets minder waar als we de Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen moeten geloven.

Modeontwerper klapt uit de school over Amalia

De Belgische modeontwerper Edouard Vermeulen heeft in de Paris Match een paar opmerkelijke uitspraken gedaan over onze toekomstige koningin Amalia. Hij kent de familie erg goed door zijn werk. Zo zei hij het volgende: “Ik zou haar eerder sportief dan verfijnd noemen. Ze is zelfverzekerd, straalt en houdt van… feesten.” Dat blijkt ook wel uit het boek wat Claudia de Breij over Amalia schreef. Het liefst luistert Amalia namelijk naar liedjes uit de après-ski, zoals Anton Aus Tirol. Bovendien zou ze wel van een drankje houden, vooral van cocktails.

Romantiek

We berichtten al eerder dat Amalia waarschijnlijk een relatie heeft met de negentienjarige Duitse Isebrand Kaldewei. Toch ging ook lang het gerucht dat ze aan het daten zou zijn met de Belgische prins Gabriel. Daar heeft Edouard het volgende over te zeggen: “Volgens mij kennen ze elkaar helemaal niet zo goed. Hoewel ik weinig weet van het intieme leven van de twee koninklijke families, heb ik noch Máxima noch Mathilde (de Belgische koningin, red.) er ooit over gehoord.”

Familie Van Oranje

Ook over de familie Van Oranje-Nassau weet de modeontwerper wat te zeggen: “Het is een familie zoals alle andere. De sfeer is warm.” Volgens hem lijkt Amalia ook heel erg op Willem-Alexander: “Ze heeft zijn spontaniteit. Ze heeft het hart op de tong en weinig op met protocol. Als ze bij me komt, geeft ze een kus ter begroeting. Amalia is vriendelijk, voor de duvel niet bang en een doorzetter. Totaal niet verlegen.” Ook doet Amalia vaak wat ze wil en moet ze zelfs soms eraan herinnerd worden aan dat ze een lijfwacht mee moet nemen als op pad gaat.

Bron: Ditjesendatjes

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like