Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Minnares’ van Jeroen Rietenbergen vertelt wat er gebeurd is

Jeroen Rietenbergen minnares
Beeld: Youtube/Instagram

Je herinnert je wellicht nog dat, lang voor het The Voice of Holland drama, Jeroen Rietenbergen reeds onder vuur lag, omdat hij zijn vrouw Linda de Mol zou hebben bedrogen. Na een tijdje stil te zijn geweest, vertelt de ‘minnares’ over alles wat er is gebeurd.

Jeroen Rietenbergen minnares

Geen fysiek contact

De vermeende ‘minnares’ van Jeroen was de twintig jarige blondine, Renée Gunning genaamd. In de tijd wist Linda er geen snars van. Ze was lekker thuis, terwijl haar man op feestjes met de blondine uit zijn dak ging. Al snel gaf Renée aan dat ze het stom van haarzelf vond om aan een journalist te zeggen dat er iets tussen de twee was. De twee zijn alleen samen naar een concert geweest, verder was er geen fysiek contact. Zo vertelde ze destijds.

“Linda moest huilen…”

Renée werd wel uitgenodigd door Jeroen en Linda thuis voor een gesprekje. Na jaren horen we precies wat gebeurde. “Het klopt dat zij toen moest huilen”, vertelt Renée in Story. “Maar niet omdat Jeroen en ik een affaire zouden hebben gehad, die is er namelijk nooit geweest, maar om alle narigheid die er was ontstaan in de publiciteit. De reden dat we dat gesprek überhaupt hadden, was om te bepalen hoe we naar buiten toe zouden reageren.” Maar niet lang daarna publiceerde Linda een column over Renée in haar blad. “Toen dacht ik wel even: huh? Daarna heb ik nooit meer iets van die kant vernomen.”

Jeroen en The Voice

Renée geeft aan dat ze wel verrast was toen ze hoorde dat Jeroen ook medeplichtig was in het heel The Voice drama. “Ik vind het heel verdrietig om te zien wat er is gebeurd en nu nog gebeurt. Daarom heb ik tot nu toe ook nergens op gereageerd” “Zoals ik hem ken van het hockeyveld en uit Laren, kan ik me helemaal niets voorstellen bij dat hij voor bijvoorbeeld ‘aanrander’ wordt uitgemaakt”, aldus Renée.

Bron: DenD

Beeld: Youtube/Instagram

You May Also Like