Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Minimalist’ Dennis Storm ziet er tegenwoordig totaal anders uit!

dennis storm

Dennis Storm (36) is bekend als BNN-presentator van diverse programma’s, zoals Spuiten en Slikken en 3 op reis. In 2016 besloot hij echter plotseling zijn leven om te gooien door met zijn gezin een minimalistisch bestaan te beginnen op Bali. Inmiddels heeft hij een metamorfose ondergaan en ziet er tegenwoordig totaal anders uit!

Schuldgevoel

Voor 3 Op Reis vloog Dennis Storm jarenlang de hele wereld over. In 2016 maakte hij echter via zijn Instagram-account bekend dat hij het plezier in het televisiemaken had verloren en zich op andere interesses wilde richten. Bovendien kampte hij met een schuldgevoel door het vele reizen. “Misschien dat ik het daarom nu zo allejezushard probeer goed te maken”, zei Dennis eerder in Volkskrant Magazine. Hij verhuisde dan ook met zijn vrouw en twee kinderen naar Bali om een minimalistisch bestaan te gaan lijden. “En ja, omdat we op Bali wonen moet ik één keer per jaar heen en weer. Maar ook daar baal ik ontzettend van. Aan het verleden kan ik niks meer doen. Wat in ieder geval níét zou helpen, is zeggen: oké, ooit ben ik de hele wereld rondgevlogen, dus nu interesseert het me allemaal geen reet meer.” In 2018 bracht hij het boek ‘Weg ermee’, uit, over zijn nieuwe levensfilosofie.

Onherkenbaar

Het minimalistische bestaan heeft blijkbaar niet alleen Dennis’ leefwijze veranderd, hij ziet er tegenwoordig namelijk onherkenbaar uit, zo zien we op recente foto’s en video’s op zijn Instagram-pagina.

Check hier hoe Dennis Storm er tegenwoordig uitziet:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like