Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mini-appartement van 26 m² in Amsterdamse kelder te koop voor megabedrag!

amsterdamse kelder
Beeld: Funda

Dat huisvesting steeds duurder wordt, is inmiddels geen geheim meer, maar soms zijn de bedragen die je moet neertellen, meer dan overdreven. Zo is er een studioappartement op Funda te koop voor maar liefst €225.000,-. Je verwacht zeker een groot woonoppervlak, maar niks is minder waar, want de woonoppervlakte van deze Amsterdamse kelder is maar 26 vierkante meter.

€8.654,- per vierkante meter

Als je de studio binnenloopt zie je in één oogopslag de hele ruimte. Het kan niet anders want 26 m² is vrij klein. Dit deel van het voormalige klooster kan een berging of gang zijn geweest. Ervan uitgaande dat historische waarde niet goedkoop is, aangezien de prijs per vierkante meter maar liefst €8.654,- is. Je zou er geen grachtenpand voor kopen, maar het is nog steeds duur.

Een ruimte in het bruisende hart van onze hoofdstad

Voor deze prijs vind je inderdaad een ruimte in het bruisende hart van onze hoofdstad. Als je ’s ochtends de gordijnen opent, zie je meteen een enorme stapel duivenpoep, maar je moet het beschouwen als onderdeel van het Amsterdamse dierengebied. Zelfs als je een schoenenjunkie bent, is het uitzicht vanuit deze hut geweldig. Deze studio is echter niet rolstoeltoegankelijk.

amsterdamse kelder

Locatie bepaalt prijs

Je kunt nog steeds bieden op advertenties omdat er tot nu toe niet veel kandidaten zijn. Locatie bepaalt prijs, zo simpel is het. Je kunt een villa op Bali kopen voor 225K, maar je kunt ook kiezen voor een enorme semi-ondergrondse wijnkelder in Amsterdam die waarschijnlijk door veel toeristen die de stad dagelijks bezoeken als urinoir wordt gebruikt.

amsterdamse kelder
amsterdamse kelder
amsterdamse kelder
amsterdamse kelder

Bron: guys.nl

Beeld: funda.nl

You May Also Like