Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Miljuschka Witzenhausen poseert in bikini en showt zomerbody

Miljuschka Witzenhausen

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is zeker geen onbekende en zoals velen is ook ze helemaal klaar voor de zomer dat bewijst ze ons graag. Dat liet ze op Instagram zien door in bikini te poseren. Als kok had ze wat tomaten meegenomen en die kwamen goed van pas.

Koken met liefde

Miljuschka Lola Witzenhausen werd geboren in Amsterdam op 10 Juli 1985. Miljuschka mag haarzelf wel een duizendpoot noemen, ze is presentatrice, VJ, soapactrice, culinair expert en televisiekok. We zijn er allemaal mee eens dat ze als televisiekok haar gerechten vol liefde bereid, naast haar lekkere gerechten is zij ook een eyecandy en ze is zich er helemaal bewust van, haar geposte foto’s in bikini zegt het allemaal.

Instagram volgers

Op Instagram heeft ze inmiddels 910k volgers, we zijn er helemaal niet verstelt van. Met haar bikini foto’s mag ze gegarandeerd meerdere volgers verwachten. Met de komst van de zomer besloot ze zich alvast voor te bereiden op haar ‘hot girl summer’ Ze deelde een foto van een fel gekleurd exemplaar op haar Instagram-account waarbij ze in het onderschrift heeft gezet dat ze ‘summer vibes all-over’ heeft. Ze tagt hierbij Livera, de alom bekende lingerie- en badmode winkel.

Bron: Manly

Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen