Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka vraagt volgers om advies: Linker of rechter lingeriesetje?

Miljuschka Witzenhausen

Als je dacht dat Miljuschka Witzenhausen alleen over de kunst van het koken gaat, dan heb je het mis. Deze prachtige brunette heeft een scala aan talenten die zich uitstrekken buiten de keukenmuren. Benieuwd? Blijf hangen, we hebben een smakelijk verhaal voor je (en nee, het gaat niet alleen over eten).

De passie voor voedsel

Wie zegt dat een kok niet ook een fashionista kan zijn? Miljuschka Witzenhausen breekt alle stereotypes met een vleugje humor en charme. Van haute couture tot de kunst van het bakken – deze dame kan het allemaal! Het is geen geheim dat Miljuschka een tovenaar is met potten en pannen. Haar culinaire kunsten zijn niet onopgemerkt gebleven. Maar wist je dat haar flair voor design ook zijn weg vindt in haar keukencreaties? Ja, ze kookt niet alleen; ze creëert kunst.

Beeld: Instagram

Een stijlvol icoon

Niet alleen in de keuken, maar Miljuschka weet ook hoe ze de camera moet betoveren. Haar recente uitstapjes naar de modewereld, vooral lingerie, getuigen daarvan. Het feit dat ze haar volgers vraagt om haar modetips te geven? Dat is gewoon de kers op de taart. Ze verandert van look zoals een kameleon van kleur verandert, en het lijkt zo moeiteloos.

De Instagram Affaire

Twee foto’s, twee prachtige beha’s, één iconische vrouw. Haar recente Instagram-berichten laten haar schitteren in stijlvolle outfits. En laten we eerlijk zijn, wie kan de glinsterende Miljuschka weerstaan in dat opvallende camouflagepak? Of die verbluffende blauwe beha en bijpassende petticoat? Ik denk dat we allemaal kunnen instemmen dat ze een echte stijlkoningin is. Laten we het duidelijk maken. Miljuschka is niet alleen een mooi gezicht en een getalenteerde kok. Ze is een inspiratie, een rolmodel. Van voeding tot mode, ze straalt een unieke energie uit die zowel aanstekelijk als bewonderenswaardig is.

En nu je er toch bent:

Beeld: Instagram

You May Also Like