Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka trakteert volgers weer eens op fijne lingerie-foto’s

miljuschka bikini

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is meer dan alleen een mooie vrouw die achter het fornuis de lekkerste gerechten maakt. Haar rijke carrière omvat ook aspecten die verband houden met voeding, kleding en levensstijl. Ze is een lifestyle-rolmodel voor veel vrouwen en wordt daarom vaak gefotografeerd in lingeriesets. Ook nu heeft ze weer een paar fijne setjes uitgezocht.

miljuschka bikini

Spontane persoonlijkheid

Iedereen die graag naar de kookprogramma’s van Miljuschka, kijkt weet dat ze een spontane persoonlijkheid heeft. Dat past precies bij haar mooie uiterlijk. De kokkin heeft al eerder in lingerie gestaan, dus dit is zeker niet de eerste keer dat ze haar volgers flink verwend. In samenwerking met lingeriemerk Livera plaats ze vaker een setje op Instagram. En als dat niet genoeg is, vraagt ze haar volgers hun mening bij het kiezen van lingerie, kortom, Miljuschka op Insta hebben is een win-win situatie! Een ding waar we het allemaal over eens zullen zijn, is dat de kokkin prachtig uitziet in lingerie, daar valt er helemaal niet over te discussiëren.

Verschillende setjes

Hieronder zien we Miljuschka verschillende setjes lingerie van Livera passen, de ene nog prachtiger dan de andere. Ze schrijft als caption dat de lingerie prima als cadeau kan worden weggeven. Maar dat vrouwen het ook voor zichzelf kunnen kopen. De brunette weet haar Instagram zeker spannend te houden. Je zit zeker vol enthousiasme uit te kijken naar de foto’s, we houden je dus niet langer in de spanning dus kijk maar hieronder naar de prachtige kokkin.

Bron: Manly

Beeld: Instagram

You May Also Like