Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Miljuschka geeft heerlijke sneer naar haters die haar lichaam bekritiseren

miljuschka bikini

Miljuschka Witzenhausen is altijd open geweest over haar lichaam en heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een klein maatje meer heeft. Sterker nog, ze heeft altijd geprobeerd om haar platform te gebruiken om een ​​boodschap van body positivity uit te dragen en anderen te inspireren om zichzelf te accepteren en van hun lichaam te houden, ongeacht hun maat of vorm.

Haat commentaren

Helaas heeft deze openheid over haar lichaam ook geleid tot het ontvangen van haat commentaren van mensen die proberen haar te kleineren en te bekritiseren vanwege haar gewicht. Dit is natuurlijk triest en onnodig, maar Miljuschka laat zich niet ontmoedigen door deze haters. In feite heeft ze haar badpak aangetrokken om een ​​duidelijk statement te maken tegen deze negativiteit en om te laten zien dat ze trots is op haar lichaam en niet van plan is om zich te laten intimideren door de mening van anderen.

Inspirerend

Miljuschka’s krachtige boodschap van zelfacceptatie en liefde voor het lichaam is niet alleen inspirerend, maar ook hard nodig in een wereld waarin sociale media en traditionele schoonheidsnormen vaak een vertekend beeld geven van wat ‘perfect’ is. Haar moed om te laten zien wie ze is en om zich niet te laten afschrikken door degenen die proberen haar neer te halen, is een voorbeeld voor ons allemaal om ons eigen lichaam en dat van anderen te omarmen en te respecteren.

Check ook: Miljuschka showt weer nieuw lingeriesetje

Bron: skoften.net

Beeld: Facebook

You May Also Like