Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Mia Nicolai en Dion Cooper krijgen nieuwe klap te verwerken

dion cooper mia nicolai

Het duo Mia Nicolai en Dion Cooper, dat Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival dat volgende maand in Liverpool zal plaatsvinden, zal hun voorbereiding iets anders hebben voorgesteld. Nadat hun repetities pijnlijk in de soep liepen, hebben ze nu een nieuwe tegenvaller te verwerken gekregen.

Vocale uitglijders

Ruim twee weken geleden stonden Mia en Dion voor het eerst op het podium in Madrid, maar dit liep uit op een flinke mislukking, vanwege een aantal stevige vocale uitglijders. Ze gaven vervolgens ’technische problemen met hun oortjes’ de schuld, maar een week later gebeurde er bij hun tweede liveoptreden in Amsterdam precies hetzelfde.

Weinig vertrouwen in goede uitslag

Het vertrouwen in een goede score in Liverpool is in Nederland dan al tot het nulpunt gedaald, en ook de bookmakers lijken er bijzonder weinig vertrouwen te hebben in een goede uitslag. Stonden Mia en Dion vorige week nog een vertiende plek van de 37 deelnemers, inmiddels is deze gedaald tot plek 21.

De grootste kanshebber lijkt dit jaar de Zweedse Loreen te zijn, met een verwachte winkans van 43 procent. Op plek twee staat Käärijä uit Finland, met 17%.

Check ook: Video uitgelekt: Songfestival-zangeres Mia Nicolai blijkt hekel aan Nederland te hebben – SGXL.NL

Bron: Shownieuws

Beeld: Youtube

You May Also Like