Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met dit product kun je je kat eindelijk teruglikken!

kat teruglikken

Het is geen geheim dat Amazon soms rare producten voor huisdieren aanbiedt, maar dit product dat we hebben gevonden slaat toch echt alles! Een roze borstel waarmee je je geliefde kat kunt likken? De LICKI borstel is ontworpen om de band tussen jou en je kat te versterken door elkaar te likken.

Je kat likken

Ja, je leest het goed – door elkaar te likken. Je stopt de ene kant van de borstel in je mond en gebruikt de andere kant om je kat te borstelen terwijl je hem of haar likt als een echte kat. De fabrikant beweert dat het likken van je kat een meditatief effect heeft en dat het je kat het gevoel geeft dat je een familielid bent.

Ontspannen

De fabrikant zegt dat je een ontspannen moment moet kiezen en de borstel voorzichtig moet benaderen, maar we weten allemaal dat katten hun eigen agenda hebben. Als je het ons vraagt, is dit product niet meer dan een gimmick voor de echte ‘crazy cat ladies’ onder ons. Het is misschien leuk voor een paar minuten, maar daarna ben je weer terug bij af. Maar als je echt wilt proberen je kat te likken, dan moet je dit product vooral aanschaffen. Just be prepared for the consequences! Waarschijnlijk is het niet heel geschikt voor katten die snel uithalen…

Je bestelt de kattenlikker hier!

Check ook: DURE KRABPALEN EN SPEELGOED? BOUW EEN FORT VOOR JE KAT!

Bron: Womanly
Beeld: Amazon

You May Also Like