Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Met dit 2 literpak Espresso Martini word je voor elk feest uitgenodigd

espresso martini

Cocktails zijn toch één van de betere alcoholische drankjes en al helemaal de Espresso Martini. Ben jij hier ook zo’n liefhebber van? Dan kun je vast dit 2 liter pak Espresso Martini waarderen. Je hoeft zelf nooit meer de keukenprins(es) uit te hangen!

Espresso Martini

Het in elkaar flansen van een Espresso Martini is niet ingewikkeld, maar duurt wel onnodig lang. Al helemaal als je er meerdere op een avond wil drinken én je ook nog voor je vrienden moet maken. Feminaè vond dat hier iets makkelijkers op bedacht kon worden en daarom ontwikkelde ze een 2 literpak van Espresso Martini. Helemaal klaar om te kunnen drinken.

2 literpak

Uit het 2 literpak kun je ongeveer 24 glazen drinken. Om het nog beter te maken heeft het merk ook nog een speciale twist toegevoegd: het pak bevat ook de smaak Violet Crumble, een bekend chocolademerk uit Australië. Er zit een zakje bij met topping van deze chocoladereep.

Australië

Helaas is het pak niet in Nederland te koop, maar je kunt ‘m wel naar Nederland verschepen vanuit Australië. Voor 80 euro krijg je het pak en wordt het naar Nederland verzonden. Is veel geld, maar als je dit deelt met je vrienden valt het dan weer enigszins mee. Je kunt het 2 literpak hier kopen. Proost alvast!

Bron: Manly
Beeld: Feminaè

You May Also Like