Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze zelfwaterende pot houdt je je planten voortaan wél in leven!

plant

Ben jij iemand die het maar niet lukt om planten in huis in leven te laten? Don’t worry, want je bent niet de enige. Om die reden is er namelijk een gadget ontwikkeld die gewoon zélf je planten water geeft. En dat allemaal voor een prikkie

zelfwaterende pot

Plantverzorging

Planten kunnen aan een huis een hele knusse uitstraling geven. Allemaal leuk en aardig, maar zodra je geen 1 procent in je lichaam hebt die iets snapt van groenverzorging… Dan is elke plant gedoemd te sterven. Wees niet getreurd, want vanaf nu kun jij ook een huis vol planten hebben. Iets wat jij mist in je leven is een gadget die zélf een plant water geeft zodat jij dat niet hoeft te doen.

Watertank

De gadget is een soort watertankje die je eens in de zes weken moet vullen met water. Vervolgens steek je het tankje in de plant die jij graag in leven wil houden. Eens in de zoveel tijd vloeit er dan wat water uit de tank zodat jouw plant altijd op tijd water heeft. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken! En wat ook nog eens heel mooi meegenomen is, is het feit dat het tankje maar een paar euro kost. Primaaaa! Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

zelfwaterende pot

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like