Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Met deze spotgoedkope elektrische deken van Kruidvat ga je lekker warm de winter door

elektrische deken Kruidvat

Deze dagen is het extra koud, waar de meesten van ons het liefst onder onze dekens blijven met een kop thee. Geen slecht idee toch?! Het wordt allemaal beter wanneer we je vertellen dat je nu deze super goedkope elektrische deken bij de Kruidvat kunt kopen, je eigen Medisina warmte-onderdeken. Zo ga je lekker warm de winter door!

Lekker warm in bed

Kruidvat lijkt precies te weten wat we nodig hebben en ook nog voor een goedkoop prijsje. Tijdens deze koude dagen, is het zeker een genot om te het lekker warm in bed te hebben. En met deze Medisina HU 665 kan dat! Voor de mensen die bang zijn voor verhitting … nou dat hoeft niet hoor, want de deken wordt niet veel warmer dan 38 graden. Als je een beetje biologie hebt gevolg dan weet je dat dit perfect is, gezien dit de gemiddelde lichaamstemperatuur van de mens is. Verder heeft de deken 4 temperatuurniveaus en is snel te verwarmen met 100 watt. Met twee warmtezones: eentje voor je voeten en een voor je lichaam.

Na gedane arbeid is het goed rusten

Na gedane arbeid is het goed rusten, deze deken maakt ‘goed rusten’ 10 maal beter, het brengt je helemaal in wolken en is gewoonweg de definitie van ‘sweet dreams’. Ook aan veiligheid is er gedacht, het schakelt daarom a 180 minuten uit en bevat het deken een veiligheidssysteem met verhittingsbeveiliging. De deken kun je ook nog gemakkelijk wassen, doordat het een afneembare temperatuurregelaar bevat. Wat is de prijs van de ideale deken? Voor slechts 36,99 euro heb je al eentje. Je kunt hem thuis laten leveren of zelf ophalen. Wees er maar snel bij.

Bron & beeld: Womanly

You May Also Like