Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Met deze opblaasbare T-rex ben je de schrik van het zwembad

Het is vakantietijd en zwemmen hoort erbij. En bij zwemmen horen natuurlijk ook opblaasbare dieren zoals zwanen, giraffen en krokodillen. Als je dit keer iets nieuws wilt proberen, heeft het bedrijf PoolCandy iets voor jou. Ze hebben namelijk een opblaasbare T-rex op de markt gebracht.

Opblaasbare T-rex kan tot 115 kg dragen

Deze speciale editie van de opblaasbare dinosaurus is uitgerust met joysticks en motoren en de afbeelding van Tyrannosaurus Rex is gemaakt met de speciale technologie van PoolCandy. Hierdoor heeft hij veel detail en ziet het beeld er erg scherp uit. Deze opblaasbare dinosaurus kan tot 115 kg dragen en de speciale editie kan zelfs tot 230 kg dragen.

Twee versies

De opblaasbare T-rex is verkrijgbaar in twee versies: zonder motor ($35,-) en met motor ($180,-). Voor de elektrische versie heb je zes D-batterijen nodig. Bestellen kan via de website van PoolCandy. Dit is een Amerikaanse webshop, dus je moet een dienst als MyUS gebruiken om producten in Nederland te krijgen. Een beetje gedoe, maar als je een opblaasbare T-Rex wilt, moet je bereid zijn ervoor te betalen! Op die site vind je trouwens nog meer mooie zwembadproducten.

Bron: men.jfk

Beeld: PoolCandy

You May Also Like