Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Met deze geniale mini-frituurpan bak je ook op vakantie je frikandelletjes

mini frituurpan

Waar je tegenwoordig steeds vaker mensen hoort die ‘superfood’ eten en de ene chiazaad na de andere in hun Griekse kwark 0,0% vet wegsmikkelen, ben jij misschien van de lekkere vette hap. Begrijpelijk! Wij zijn er ook gek op. Toch heeft niet iedereen een frituurpan in huis en dat is balen. Met deze mini-frituurpan kun je naar iedereen meenemen, zelfs op vakantie. Zo kun je gewoon je frikandelletjes bakken!

Frituurpan

Een kroket of patat (of friet) smaakt toch het beste uit een frituurpan. Die airfryer doet nou niet echt het werk wat een frituurpan wel doet. Daarom balen we er ook zo van dat steeds meer mensen een airfryer aanschaffen en de frituur de deur wijzen. Wil niemand meer genieten van een lekkere vette hap?! Gelukkig hoef je niet per se het frituurleven bij vrienden en familie te missen, want je kunt ook een mini-frituurpan kopen die je makkelijk naar anderen meeneemt.

Goedkoop

Gelukkig is daar best friend Bol.com die een mini-frituurpan in het assortiment heeft. De frituurpan in kwestie heeft een inhoud van 1,2 liter en het heeft een liftsysteem waardoor je het frituurmandje kunt laten uitlekken (die ook nog eens vaatwasserbestendig is!). Wel zo handig. Je kunt de pan verwarmen tussen 90 en 190 graden. Wat ook nog eens heel erg een voordeel is? Het is errug fijn voor je portemonnee. Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

mini frituurpan

Bron: Bol.com

You May Also Like