Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Met deze drankversie van Jenga lig je er gegarandeerd af

drankversie Jenga

Allemaal leuk en aardig die gezelschapsspellen, maar we missen toch altijd het detail dat er nou nooit een kaartje of vakje bij zit waarop staat dat je een shotje moet nemen of een glas alcohol moet adten. Daarom zijn we ook zo blij met spelontwikkelaars die dit wel verwerken in de spellen die iedereen kent, zoals deze drankversie van Jenga!

drankversie jenga

Alcohol

Bij Jenga bouw je een hoge toren met losse rechthoekige blokjes. Het doel van het spel is om om de beurt een blokje weg te halen zonder dat de toren omvalt. Gaat de toren wel om als jij er een blokje uithaalt? Dan ben je de lul en ben je de opperloser van het spel. Anyway, je kent waarschijnlijk het principe wel. Een nadeel is dat er geen alcohol bij betrokken is, maar dat is niet zo! In ieder geval als je gebruikmaakt van het Jenga Max Blox Drankspel. 

Drankversie van Jenga

In het Jenga Max Blox Drankspel staat er op elk blokje dat je uit de toren haalt een opdracht. Niet zomaar een opdracht, maar een opdracht waar alcohol involved is! Kijk, now we’re talking. Als je dit spel speelt weet je in ieder geval wel dat je er na een paar potjes jezelf flink hebt bezat. Het spel is te koop op Bol.com! Bestel het Jenga drankspel hier!

Check ook: Deze zuipversie van Monopoly ‘Drinkopoly’ wil je zo snel mogelijk in huis hebben – SGXL.NL

Bron en beeld: Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like