Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Met deze draagbare blender kun jij altijd en overal je smoothies klaarmaken

draagbare blender

draagbare blender

Om wat gezonder te leven, bieden smoothies een goed tussendoortje. Het nadeel van een smoothie is wel dat je het moet klaarmaken en dan nog naar werk mee moet sleuren. Tegen de tijd dat je je smoothie drinkt, is het al niet meer echt te zuipen. Met de draagbare blender heb je hier geen last meer van!

Draagbare blender

Woon je in een gehorige flat? Of heb je een huisgenoot die langer kan slapen dan jij en wil je hem of haar niet wakker maken door die herrie van een blender? Dan biedt de draagbare blender een oplossing. De draagbare blender is eigenlijk precies wat het zegt. Het heeft geen stroom nodig om fruit of groenten te pureren, maar werkt op een oplaadbare accu.

On the go

Bij de draagbare blender komt ook een USB-kabel waarmee je de blender kunt opladen. Gemiddeld kun je zo’n 12 keer blenden met een volle accu. De blender heeft een 350 ml beker, wat ook een lekker on the go-formaatje is. Voortaan kun jij dus vers fruit en verse groenten meenemen naar kantoor en die daar blenden. Of lekker als je onderweg naar huis bent op het station. Waarom ook niet!

Je kunt de draagbare blender hier voor een paar tientjes kopen. Check de actuele prijs hier op Bol.com

Bron & Beeld: Bol.com

You May Also Like